top of page
Image by silversea

Daarom Delphi
Training & Ontwikkeling

Persoonlijk Professioneel Ontwikkelen

  • Expertise en ervaring: Delphi combineert diepgaande theoretische kennis met ruime praktische ervaring als professional en in het leiden van teams, het ontwikkelen van professionals en het behalen van KPI’s/doelen. Dat helpt jou als manager en als professional.

 

  • Assessment Based Coaching: Assessments van marktleider GITP en persoonlijke feedback geven je zelfinzicht en stimuleren je individuele groei van nieuwe vaardigheden om effectief je doelen te bereiken. Deze benadering zorgt dat je efficiënt inzicht in jezelf krijgt. Daardoor leer je welk gedrag een belemmering vormt om je doelen te bereiken en hoe je dat kan doorbreken.

 

  • Holistische benadering: Delphi gelooft in een holistische benadering van ontwikkeling. Daarbij wordt zowel aandacht besteed aan je professionele vaardigheden als aan je persoonlijke groei in jouw context.

 

  • Tastbaar resultaat: De programma's leveren meetbare resultaten, namelijk een assessment rapport en een persoonlijk ontwikkelings- en actieplan. Delphi Training & Ontwikkeling wil dat deelnemers concrete vooruitgang boeken en hun doelen bereiken.

 

  • Inspirerende trainingsomgeving: De trainingen wordt gehouden in een inspirerende, beschermde natuuromgeving, die bevorderlijk is voor groei, reflectie en samenwerking.

  • Hoogwaardige kwaliteit: Delphi werkt volgens standaarden van het vak en gedragscodes van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en borgt zo de professionaliteit. Je wil erop vertrouwen dat Delphi volgens regels van het vak werkt. 

 

Delphi helpt je het potentieel van jou en jouw team te ontketenen. Neem vandaag nog contact op en begin samen de reis naar zelfkennis en professionele groei.

het windsurfen

Ken jezelf!

bottom of page