top of page
Image by Gennady Zakharin

Factsheet & toelichting training
Macht, Meesterschap & Mensen:
Effectief Leiden van (de Nieuwe Generatie) Professionals

Hoe houd je alle ballen in de lucht in deze onvoorspelbare en dynamische wereld? Hoe zorg je als (HR) manager tegelijk voor: 

  • teamprestaties en -ontwikkeling én 

  • het behoud van cruciale professionals en hun verdere ontwikkeling én

  • bezwijk je zelf niet onder alle druk én 

  • manage je jouw projecten en behaal je jouw eigen doelen, terwijl je

      tegelijkertijd moeilijke beslissingen weet te nemen? 

Direct toepasbaar in de praktijk

Voor resultaatgerichte (HR) managers is de intensieve driedaagse training 'Macht, Meesterschap & Mensen: Effectief Leiden van (de Nieuwe Generatie) Professionals' dé kans om waardevolle inzichten, nieuwe modellen en essentiële vaardigheden en technieken te verwerven.

 

Strategische managementtools

Omgevingsbewustzijn geeft jou een dieper inzicht van je omgeving, terwijl jouw visie dat inzicht aan jouw team geeft. Met verschillende best practice strategische managementtools, hanteerbaar aantal praktische vuistregels en nieuwe vaardigheden leer je jouw positie in en invloed op je team te versterken. Maar ook om meer impact met je interacties te bereiken op zowel individueel als teamniveau.

 

Hanteerbaar aantal praktische vuistregels 

Stuk voor stuk handvatten, die helpen bij jouw leiderschap van jouw team en het managen van je context, terwijl je tegelijkertijd je eigen KPI's behaalt. Tijdens deze intensieve driedaagse training zul je niet alleen waardevolle inzichten en nieuwe modellen verwerven, maar ook essentiële competenties ontwikkelen, die beklijven in jouw onvoorspelbare en dynamische werkpraktijk.

Doelgroep

Delphi streeft naar een kleine, gelijkwaardige deelnermersgroep van ca. 5 personen. Qua ervaring, geboren voor de Millennial (1987) en minimaal HBO werkniveau. Om ervoor te zorgen dat deelnemers effectieve resultaten kunnen behalen in de beschikbare tijd. Houd rekening met 3 uur huiswerk gedurende 4 weken ter voorbereiding op de driedaagse.

Inspirerende trainingsomgeving

Je leert het beste in een ontspannen, emotioneel veilige sfeer en een rustige omgeving. De trainingen wordt gegeven in een inspirerende, beschermd-natuuromgeving in Midden-Delfland. Dat is bevorderlijk voor groei, reflectie en samenwerking. Delphi creëert een veilige ruimte waar deelnemers zich vrij voelen om te experimenteren, vragen te stellen en van elkaar te leren.

Resultaatgericht en ontspannen programma

Dag 1: Thema Cognitief: Waar ben ik? Wat doe ik? Wie ben ik?

Resultaat na dag 1:

Je hebt technieken geleerd om de omgeving en je team te analyseren. Je bent in staat een (nieuwe) visie te vormen. Je hebt een assessment rapport gekregen en hebt je zelfinzicht vergroot. Ook zijn je competenties omgevingsbewustzijn, organisatiesensitiviteit en visie vergroot.

Dag 2: Onderbewust: Wat vind ik Belangrijk? Wat geloof ik?

Resultaat na dag 2:

Je leert nieuwe technieken voor individuele interactie en ontwikkelen van competenties van professionals. Je kan deze in de praktijk toepassen, zoals coachen en delegeren. Je hebt nieuwe inzichten gekregen  en bent je bewust geworden van belemmeringen, die je tegenhouden om je doelen te behalen. Je leert hoe je hier mee om kan gaan.

Dag 3: Onbewust: Wat verlang ik? Waarover droom ik?

Resultaat na dag 3:

Je hebt inzicht gekregen in herhalende onbewuste patronen. Je bent in staat om je visie hierdoor te versterken. Bovendien heb je een eigen persoonlijk ontwikkelingsactieplan ontwikkeld, zodat je nieuw geleerde gedrag kan beklijven.

Intervisie

Zes weken na de driedaagse vindt de startbijeenkomst van intervisie plaats met je collega deelnemers, zodat je houvast hebt aan elkaar in je ontwikkeling.

Coaching

Daarna vinden om de ca. 2 tot 4 weken individuele coachsessies plaats op ‘de werkvloer’, zodat je ondersteunt wordt in het toepassen van je nieuw geleerde vaardigheden en gedrag en uitvoering aan je plan.

Investering

De kosten van het totale jaarprogramma bedragen € 5.950,- vrijgesteld van btw en inclusief overnachtingen.

De prijs van de overnachtingen bedraagt € 300,- en is optioneel, maar wel warm aanbevolen voor het leerproces.

Klaar om je leiderschapspotentieel en de prestaties van je team te vergroten? Schrijf je vandaag nog in voor de training 'Macht, Meesterschap & Millennials: Effectief Leiden van de Nieuwe Generatie Professionals'.

Meld je aan!

Bedankt voor het invullen!

bottom of page